Снимка: ОДМВР-ПлевенЦветан Христов Христов е в неизвестност от 02:50 часа на

...
Снимка: ОДМВР-ПлевенЦветан Христов Христов е в неизвестност от 02:50 часа на
Коментари Харесай

61-годишен плевенчанин е в неизвестност, полицията го издирва

Снимка: ОДМВР-Плевен

Цветан Христов Христов е в неопределеност от 02:50 часа на 25.10.2019 година, като незавърнал се в дома си в град Плевен в местността “Табакова чешма “. По информация на близки Цветан Христов на 24.10.2019 година към 19:30 часа е тръгнал с персоналния си лек автомобил „ Сузуки “ на празненство в частен дом в село Радишево. Там е стоял до 02:50 часа на 25.10.2019 година, след което си е тръгнал с автомобила си, написа " Плевен Утре ". 

``
реклама

ОПИСАНИЕ: Лице от мъжки пол на забележима възраст 60 – 65 години; растеж – среден; телосложение – нормално; лице – овално, бяло, коса –  бръсната; вежди – тънки; устни – дебели /месести/; нос – правилен; очи – сини. Облечен е бил с карирана риза с дълъг ръкав /синьо-бяла/, мрачен панталон и тъмни обувки.

От извършените към сегашния миг издирвателни мероприятия Цветан Христов не е открит.

Умоляват се жителите, които имат информация за местонахождението на търсеното лице да се обадят на телефон 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи като анонимността им е обезпечена.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: